Nieuws Nieuws Nieuws

Er is deze week van alles te melden over de boerderij!

Zo zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiaire! Op onze boerderij bieden wij een fijne plek voor mensen die structuur, regelmaat en/of verlichting van de thuissituatie nodig hebben. Rondom het erf zijn zinvolle activiteiten te doen die passend zijn voor ieder individu. We bieden dagopvang aan ouderen met dementie of een andere zorgvraag, begeleiding aan volwassenen in combinatie met een beschermde werkplek. Hienaast hebben we doordeweeks en in het weekend verschillende groepen waarin we begeleiding bieden aan kinderen met een vorm van autisme en/of een andere hulpvraag. We willen iedereen de ruimte bieden om zichzelf te zijn. Wij hopen dat de deelnemers op de boerderij hun talenten (her)ontdekken en nieuwe waardering voor zichzelf zullen vinden.

Wat wij bieden:
– Ruimte voor eigen leerproces en doelen
– Mogelijkheid tot verdieping
– Een afwisselende stage op verschillende groepen

Wat zoeken wij:
Een enthousiaste, leergierige en flexibele student!

Ben jij of ken jij? Mail dan je motivatie en CV naar zorg@boerderijparadijs.nl


Ook is er van alles gaande binnen onze locatie de Heerd.
De binnenkant heeft een make-over gekregen van de Espeterhoeve. Nieuwe planten, nieuw boeket en brandveilige kaarsen!
De binnendeur is opgefleurd met fotobehang van een poppyveld met ondergaande zon.

Daarnaast is de Heerd nu officieel een pinda- en notenvrije plek.
Dit is speciaal gedaan om ook mensen met een voedselallergie een veilige en fijne plek te bieden waar zij gewoon mee kunnen doen. Natuurlijk is het ook geen probleem om rekening te houden met andere allergenen.

Als laatste gaan wij voor de feesten en partijen (en vergaderingen ook) overstappen op de heerlijke verse, losse thee van Tea4You. Dit is een lokaal bedrijf in Barneveld waar ook plek geboden wordt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

locatieverhuur locatieverhuur


Er is weer van alles te koop van het land! Tot 10 mei is dit onder andere andijvie, diverse sla soorten en winter postelein. Vanaf 10 mei gaan er weer nieuwe zaden de grond in.