Catering

Lunch, borrel, diner

Onze kok is zeer creatief en maakt de meest heerlijke biologische maaltijden voor u klaar. Hij gebruikt hiervoor zoveel mogelijk producten van eigen land. Zo hebben wij varkens, brandrode runderen, leghennen en vele groente en fruitsoorten van het land.

De kok krijgt assistentie van de mensen die hier een beschermd werken plek hebben. De open keuken geeft u een inkijkje in het plezier en de passie waarmee dit gebeurd.

Seizoen diners en kookworkshops

Binnenkort zullen wij starten met het houden van seizoen diners en kookworkshops waar u zich als particulier op in kan schrijven. Hou onze nieuwsberichten in de gaten voor de data! Uiteraard bieden wij dit ook voor groepen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of wilt u een keer de locatie komen bekijken, neem dan gerust contact op met Sandra Wisman. Tel: 0342 401253 of sandrawisman@boerderijparadijs.nl

Fotogalerij

sfeerimpressie