eten

Kom ook naar onze open dag op 1 juli!

Geniet - Proef - Ervaar

Op 1 juli is het weer tijd voor onze open dag!
Deze is van 10.00 – 16.00 uur.

Er is die dag van alles te beleven op ons erf, voor jong & oud. Kom hoefijzers schilderen, laat je schminken, melk je eigen ranja of kom helpen met het verzorgen van de dieren.
Ook aan de inwendige mens is gedacht, er zijn poffertjes, broodjes gerookte zalm, broodje Paradijs burger, ijs en er is koffie/thee, fris, bier & wijn verkrijgbaar in onze verhuur locatie de Heerd. Ook goochelaar Joost komt in de middag optreden.

Daarnaast is er een rad van fortuin met hele mooie prijzen en is dit het ideale moment om de medewerkers van de boerderij te leren kennen.
Lootjes voor het rad van fortuin zijn te koop op het erf. Wij willen de volgende sponsoren hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een prijs:

  • Alberto’s Barneveld – dinerbon
  • Espeterhoeve Barneveld – bon voor een afternoon tea voor 2 personen en een bon voor koffie met gebak
  • Pluimvee museum Barneveld – entreetickets voor 3 personen
  • Oude Ambachten en speelgoedmuseum – entreetickets voor 2 personen
  • ’t Veluws Zandsculpturen festijn – 5×2 entreetickets
  • Een heerlijk theepakket van Tea4You Barneveld

En natuurlijk is er een spectaculaire hoofdprijs, die ontdek je op ’t erf zelf.

De opbrengst van deze dag zal gebruikt gaan worden voor een nieuw speeltoestel voor de kinderen die begeleiding krijgen op de boerderij. Goed om te weten, je kunt zowel pinnen als contant betalen!

Wil je meer weten over het reilen en zeilen op de boerderij, over onze mooie verhuurlocatie “de Heerd” of wil je heerlijke verse groentes, aardbeien of vlees meenemen (biologisch)?
Kom langs op 1 juli en spreek ons aan!