Welkom kinderen & jongeren

Vrije plekken bij de woensdag groep & logeer weekenden

Woensdag groep:

Vanaf 1 februari zijn wij op de woensdagen gestart met het begeleiden van kinderen en jongeren (met o.a. een vorm van autisme en/of ADHD), die voor een korte of langere tijd niet de hele week naar school kunnen gaan. Midden in de week hebben zij een ontspannen (prikkelarme) dag op onze boerderij met leuke boerderijactiviteiten. Bijvoorbeeld met onze koeien, varkens, leghennen, paarden en konijnen waarin we spelenderwijs samenwerken en oefenen met diverse leerdoelen. Tevens bieden wij onderwijs. Wij hebben gespecialiseerde onderwijs- en zorgmedewerk(st)ers en hebben hier al bijna 10 jaar ervaring mee!

Er is nog plek op deze woensdagen! Wilt u/jij meer informatie? Neem graag contact op met Caroline Snoeij, tel: 0342-401253 of mail naar: caroline@boerderijparadijs.nl.

 

Logeer weekenden:

Daarnaast hebben we enkele logeerplekken vrij voor weekendkinderen (met o.a. een vorm van autisme en/of ADHD). De kinderen/jongeren logeren 1 weekend in de 4 weken op onze boerderij o.a. ter ontlasting van de thuissituatie. We leven ‘het gewone leven’ met elkaar en bieden de kinderen/jongeren een tweede thuis. We oefenen samen in het vrienden maken en houden, in hoe met elkaar om te gaan, meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. We hebben 4 verschillende leeftijdsgroepen die hier komen logeren in een vaste groep met een vast team. Dit geeft duidelijkheid, structuur en ook een relatie met elkaar! Neem voor meer informatie graag contact op met Caroline!