Vergaderingen, teamuitjes, presentaties

Boerderij ‘t Paradijs is een veelzijdige plek. We zijn een geïntegreerd landbouw en zorg bedrijf en dat betekent dat we de zorg en de agrarische sector volledig combineren. Wij zelf genieten van de rust en de sfeer die de omgeving biedt en die wij hier samen creëren, wij delen dit graag met anderen. Daarom stellen wij graag onze mooie extra ruimtes aan u/jou ter beschikking voor vergaderingen, teamuitjes, feesten, jubilea, etentjes, rondleidingen e.d. te houden. Je staat midden in het boerenleven en kan meegenieten van de positieve sfeer en de rust. Tijdens de gelegenheid houden wij graag  een praatje/korte presentatie of rondleiding zodat wij kunnen vertellen over onze plek, wat we doen en onze missie en visie. Samen met ons team en deelnemers zorgen we dat het een mooie ervaring wordt met lekker eten met producten van onze eigen (biologische) boerderij. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Vergadering of teamuitje

Bent u op zoek naar een geschikte plek om uw vergadering, teamuitje, presentatie o.i.d. te houden? Dan is bij ons ‘de Schuur’ met zijn rust, knusse en zakelijke inrichting de ideale plek. Daarnaast ligt het in een prachtige en rustige omgeving. Er zit een grote eigen tuin bij en door de glazen deuren heeft u een mooi uitzicht op onze dieren in het weiland! In de combinatie met de gezonde buitenlucht, ideaal voor vernieuwende ideeën.

Wij verzorgen hierbij graag met onze deelnemers een heerlijke lunch, aangepast op uw wensen, van onze eigen, verse en biologische producten. Een rondleiding, presentatie o.i.d. is altijd mogelijk. De prijs is per dagdeel, inclusief koffie en thee. Graag overleggen wij deze prijzen met u!

De ruimte is geschikt voor ca. 15 personen, beschikt over een LCD-scherm en een flipover. Met grotere groepen kunt u terecht in de ruimte er tegenover.

Presentatie of lezing

Ook voor een presentatie of lezing kunt u goed bij ons terecht. Voor een kleiner groepsverband is het LCD-scherm in ‘de schuur’ uitermate geschikt. Dit scherm heeft meerdere aansluitingen waardoor je je laptop of USB stick er direct op kan aansluiten.

In ‘de Heerd’ staat een groot LCD-scherm en is geschikt voor wat grotere groepen.

Diner

Wilt u met een groep lekker, biologisch en exclusief eten? Wij hebben heerlijke eigen producten zoals groenten en vlees, die wij hierbij gebruiken en een professionele kok in dienst om de heerlijke maaltijden voor u te bereiden. Hierin zijn vele mogelijkheden die we graag met u bespreken!

Neem voor meer informatie graag contact met ons op!