Jubilea, feesten, diners etc.

Boerderij ‘t Paradijs is een veelzijdige plek. We zijn een geïntegreerd landbouw en zorg bedrijf en dat betekent dat we de zorg en de agrarische sector volledig combineren. Wij zelf genieten van de rust en de sfeer die de omgeving biedt en die wij hier samen creëren, wij delen dit graag met anderen. Daarom stellen wij graag onze mooie extra ruimtes aan u/jou ter beschikking voor vergaderingen, teamuitjes, feesten, jubilea, etentjes, rondleidingen e.d. te houden. Je staat midden in het boerenleven en kan meegenieten van de positieve sfeer en de rust. Tijdens de gelegenheid houden wij graag  een praatje/korte presentatie of rondleiding zodat wij kunnen vertellen over onze plek, wat we doen en onze missie en visie. Samen met ons team en deelnemers zorgen we dat het een mooie ervaring wordt met lekker eten met producten van onze eigen (biologische) boerderij. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Feestje

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u zoek naar een hele andere omgeving? Dan is ‘de Heerd’ een hele geschikte ruimte! Het is er ruim en heeft alle gezelligheid van een echte boerderij. Samen rondom de ambachtelijke, door ons zelfgemaakte tafels zitten of lekker bij de ouderwetse houtkachel. Er is ook een professionele keuken met kookeiland aanwezig voor het eventueel houden van kookworkshops. Graag kijken wij samen naar de mogelijkheden en al uw wensen! Daarnaast kunnen wij u een heerlijke lunch, diner, hapjes of onze eigen biologische en pure sapjes serveren, eventueel door een van onze koks. Wij gebruiken hierbij onze eigen verse en biologische producten.

De prijs is per uur, inclusief bediening. Graag overleggen wij de prijzen met u!

De ruimte is geschikt voor maximaal 60 personen.

Catering

Eigen catering is bij ons helaas niet mogelijk. Wij hebben een tuin met heerlijke groenten en vriezers vol met eigen vlees. Met heel veel zorg brengen wij deze biologische producten tot stand en willen deze ook graag met anderen delen! Even samen nog naar deze laatste zin kijken? Best lastig inderdaad, want we willen gastvrij zijn, maar wel met onze producten J! Hierin is overleg mogelijk.

Neem voor meer informatie graag contact met ons op!