Bijeenkomsten

Ruimteverhuur & Catering

Vergaderingen, heidagen, verjaardagen, jubilea en vele andere mogelijkheden

Boerderij t Paradijs is een veelzijdige plek. We zijn een geïntegreerd biologisch agrarisch bedrijf, wat betekend dat we de zorg en de agrarische sector volledig combineren. Wij zelf genieten van de rust en de sfeer die de omgeving biedt en die wij hier samen creëren. Wij delen dit graag met anderen. Daarom stellen wij 2 ruimtes beschikbaar voor vergaderingen, teamuitjes, feestjes, jubilea, etentjes, rondleidingen en andere bijeenkomsten zowel zakelijk als particulier. Je staat midden in het boerenleven en kan meegenieten van de positieve sfeer en de rust. Tijdens de gelegenheid houden wij graag  een praatje/korte presentatie of rondleiding zodat wij kunnen vertellen over onze plek, wat we doen en hoe u onze missie en visie steunt door uw bijeenkomst bij ons te houden. Samen met ons team en deelnemers zorgen we dat het een mooie ervaring wordt met lekker eten. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

De Schuur (+/-12 personen)

De Schuur is de ideale ruimte in alle rust en een inspirerende omgeving uw bijeenkomst te houden. De ruimte is sfeervol ingericht met een houtkachel, comfortabele stoelen, een modern presentatiescherm, flipover, eigen koffie en thee faciliteiten en van alle gemakken voorzien. De grote glazen deuren geven de ruimte veel licht maar ook de mogelijkheid om de vergadering naar het mooie privé terras buiten te verplaatsten. Het uitzicht op onze kippen die buiten aan het scharrelen zijn maakt de boerderij beleving compleet.

De Heerd (+/- 50 personen)

De Heerd is onze grote open ruimte waar ook de open keuken zich bevindt. We ontvangen onze gasten hier graag voor een heerlijke biologische lunch of diner. Ook deze ruimte is zeer geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten en is voorzien presentatiescherm.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of wilt u een keer de locatie komen bekijken, neem dan gerust contact op met Jan Snoeij. Tel: 0342 401253 of Jansnoeij@boerderijparadijs.nl

Fotogalerij

sfeerimpressie