Van t land en uit de streek

Biologische producten

Voor smaakvolle biologische producten bent u in onze winkel aan het juiste adres! We verkopen biologisch rundvlees van het Brandrode rund, een robuust ras met een rijke smaak.

Onze biologische varkens eten behalve een uitgekiend dieet ook mee uit onze moestuin. Met een klein koppel Mangaliza’s kunnen we af en toe een dier slachten en verkopen het vlees dat rijk is aan omega 3 vetten en heel smaakvol in de winkel.

We houden inmiddels 9000 legkippen en verkopen iedere dag kakelverse eieren en van de uitgelegde kippen maken we soepkip, grillworst en andere worstjes.

We telen biologische groenten en divers fruit, in de volle grond en in de kas. Door goede vruchtwisseling en kleine opvolgende teelten proberen we jaarrond het assortiment zo breed mogelijk te houden. Kom langs op de boerderij en oogst uw eigen groente, verser kunt u het niet krijgen.

In de zomer telen we van meerdere rassen verrukkelijke aardbeien. Komend seizoen zullen we de aardbeien in de volle grond telen en zijn ook deze 100% biologisch. Onze aardbeien laten we ook verwerken tot overheerlijke siroop, jam en tot sap gemend met appel.

Achter op het erf heeft een imker een aantal kasten staan waarvan hij heerlijke honing voor ons slingert. Ook deze hebben wij te koop in onze winkel.

Om het assortiment compleet te maken verkopen wij heerlijke bak mixen van Molen de Vlijt in Wageningen. Uiteraard zijn ook deze producten biologisch.

Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur. Onze biologische producten dragen het EKO keurmerk.

Oogst zelf je groenten!

Wilt u het boerenleven ervaren? Dat kan! U kunt op een aantal momenten in de week uw eigen groenten oogsten, zelf aardbeien plukken en uw eigen boeket bloemen plukken. Ervaar het zelf!

Originele cadeaupakketten van ’t Paradijs!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?

In onze boerderijwinkel staan cadeaupakketten in diverse samenstellingen en prijsklassen en is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor  kerstpakketten. Wij helpen u graag met de samenstelling en het klaarmaken van pakketten.