Van t land en uit de streek

Biologische producten

Voor smaakvolle biologische producten bent u in onze winkel aan het juiste adres! We verkopen biologisch rundvlees van het Brandrode rund, een robuust ras met een rijke smaak. Onze biologische varkens eten behalve een uitgekiend dieet ook mee uit onze moestuin. Met een klein koppel Mangaliza’s kunnen we af en toe een dier slachten en verkopen het vlees dat rijk is aan omega 3 vetten en heel smaakvol in de winkel. We houden inmiddels 9000 legkippen en verkopen iedere dag kakelverse eieren en van de uitgelegde kippen maken we soepkip, grillworst en andere worstjes. Bekijk het vleesassortiment.

We telen biologische groenten en divers fruit, in de volle grond en in de kas. Door goede vruchtwisseling en kleine opvolgende teelten proberen we jaarrond het assortiment zo breed mogelijk te houden. En ieder jaar leren we weer bij! Bekijk het huidige groente-assortiment.

In de zomer telen we van meerdere rassen verrukkelijke aardbeien. Omdat we op hoogte telen mogen we de aardbeien niet biologisch noemen, ook al telen we zonder chemische bestrijdingsmiddelen en krijgen de planten biologische meststoffen. Geen probleem, de smaak overtuigt!

Onze aardbeien laten we ook verwerken tot overheerlijke siroop en tot sap gemend met appel.

Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur. Onze biologische producten dragen het EKO keurmerk.

 

 

 

 

Oogst zelf je groenten!

Wilt u het boerenleven ervaren? Dat kan! U kunt op een aantal momenten in de week uw eigen groenten oogsten, zelf aardbeien plukken en uw eigen boeket bloemen plukken. Ervaar het zelf!

 

Originele cadeaupakketten van ’t Paradijs!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau?

In onze boerderijwinkel staan cadeaupakketten in diverse samenstellingen en prijsklassen en is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor  kerstpakketten. Wij helpen u graag met de samenstelling en het klaarmaken van pakketten.

Koffie en thee staan voor u klaar!

In onze nieuwe theeschenkerij serveren wij koffie van versgemalen bonen en diverse soorten (kruiden)thee. U kunt ook kiezen voor sap van eigen fruit en vers gemaakte paradijskoek. Er is prettige zitgelegenheid zowel binnen als buiten.
Met behulp van onze deelnemers proberen wij u een prettig verblijf te bieden.

Komt u ook langs? Neem gerust familie en vrienden mee. Het is een heerlijke plek om bij te komen van een mooie boswandeling of fietstocht.