Van het land en uit de streek

Biologische producten

Voor smaakvolle biologische producten ben je in onze winkel aan het juiste adres!

Wij verkopen biologisch rundvlees van onze Brandrode runderen, biologisch varkensvlees, kakelverse eieren en biologisch soepkip.

Daarnaast telen wij biologische groenten en divers fruit, in de volle grond en in de kas. Onze aardbeien laten we ook verwerken tot overheerlijke siroop, jam en tot sap gemend met appel. Natuurlijk verkrijgbaar in onze winkel!

Achter op het erf heeft een imker een aantal kasten staan waarvan hij heerlijke honing voor ons slingert. Ook deze hebben wij te koop in onze winkel.

Om het assortiment compleet te maken verkopen wij heerlijke bak mixen van Molen de Vlijt in Wageningen en verse losse thee van Tea4You uit Barneveld. Uiteraard zijn ook deze producten biologisch.
Biologisch is dé manier om lekker en divers eten te produceren met respect voor de natuur. Onze biologische producten dragen het EKO keurmerk.

Originele cadeau pakketten van ’t Paradijs!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, kerstpakket of relatiegeschenk?

In onze boerderijwinkel staan cadeau pakketten in diverse samenstellingen en prijsklassen en is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Vraag gerust om advies, wij helpen graag!

Je kunt in de winkel alleen betalen per pin

Fotogalerij

sfeerimpressie

leghennen
Brandrode runderen
landbouw- en zorgboerderij 't Paradijs