Dagopvang voor ouderen

Elke maandag tot en met vrijdag bieden wij dagopvang voor ouderen met een vorm van dementie, een lichamelijke of een psychische hulpvraag. Onze dagbesteding geeft u een zinvolle dag, helpt u langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen en kan het uw partner/ mantelzorger verlichting geven.

Om 10.00 uur wordt u welkom geheten door ons team van (geschoolde) medewerksters, vrijwilligers en stagiaires. Wij drinken gezellig samen een kopje koffie of thee. Daarna is er gelegenheid om te helpen met diverse boerderijactiviteiten, zoals het voeren en verzorgen van onze dieren, het plakken van stickers op de eierdoosjes, wandelen over ons erf of in het nabijgelegen bos (‘Het Paradijs’), houtbewerken, helpen bij het voorbereiden van de warme maaltijd, samen een spelletje, een creatieve of een actieve activiteit doen. U kunt kiezen wat u graag wilt doen.

Om 12.30 uur eten we gezamenlijk een warme maaltijd, veelal met de producten van onze eigen boerderij! Daarna is het mogelijk om te rusten of een activiteit te doen. Om ongeveer 14.45 drinken we samen koffie of thee en rond 16.00 uur wordt de dag afgesloten. Wij bieden veel persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende de dag.

Een team van vaste chauffeurs verzorgt het ophalen en weer thuisbrengen van onze ouderen in Barneveld en omgeving als u een beschikking hiervoor heeft.

Wij vinden het belangrijk dat u een fijne dag heeft: ‘niets moet, alles mag’!