Locatie huur & Catering

Vergaderingen, kraammiddag, verjaardagen, jubilea, borrelen en vele andere mogelijkheden

Boerderij t Paradijs is een veelzijdige plek.
Wij zijn een geïntegreerd biologisch agrarisch bedrijf, wat betekend dat we de zorg en de agrarische sector volledig combineren en locatie huur van “de Heerd” mogelijk is.

Wij zelf genieten van de rust en de sfeer die de omgeving biedt en die wij hier samen creëren en delen dit graag met anderen.
Daarom stellen wij onze ruimte beschikbaar voor vergaderingen, teamuitjes, feestjes, jubilea, etentjes, rondleidingen en andere bijeenkomsten zowel zakelijk als particulier.

 

Je staat midden in het boerenleven en kan meegenieten van de positieve sfeer en de rust. Samen met ons team en deelnemers zorgen we dat het een mooie ervaring wordt met lekker eten. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

 

Locatie zaal de Heerd

Locatie zaal de Heerd

De Heerd (10-120 personen)
De Heerd is een voormalige koeienschuur, omgebouwd tot een open, luxe ruimte waar ook de open keuken zich bevindt. We ontvangen onze gasten hier graag voor een heerlijke biologische lunch of diner, om te borrelen, iets te vieren of voor een kookworkshop. Ook is deze ruimte  zeer geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten en is onze locatie voorzien van een  presentatie scherm.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met een gerust hart bij ons terecht kan voeren wij een volledig pinda- en noot vrije keuken. Daarnaast houden wij graag rekening met andere allergieën en/of dieetwensen. Geef dit vooral door bij de reservering!

Daarnaast is er meer dan voldoende (gratis!) parkeerruimte en loop je vanaf ons erf zo de natuur in.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of een keer de locatie komen bekijken? Neem dan gerust contact op met Madeleine* via horeca@boerderijparadijs.nl of vul onderstaand formulier* in.
*Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. De mail wordt binnen 48 uur beantwoord

 

Contact/locatie-de-heerd

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fotogalerij

sfeerimpressie

feestlocatie
Locatie zaal de Heerd
Locatie zaal de Heerd
landbouw- en zorgboerderij 't Paradijs