Verzorging van eten en drinken

Natuurlijk volledig biologisch!

Lunch, borrel, diner, lopend buffet of one plate
Bij onze locatie “de Heerd” ontzorgen wij graag en is er de mogelijkheid dat wij zorgen voor de verzorging van eten en drinken. Onze kok is zeer creatief en maakt de meest heerlijke biologische gerechten klaar. Zij gebruikt hiervoor zoveel mogelijk producten van eigen land. Zo hebben wij varkens, brandrode runderen, leghennen en vele groente en fruitsoorten van het land.

De kok krijgt assistentie van de mensen die hier een beschermd werken plek hebben. De open keuken geeft een inkijkje in het plezier en de passie waarmee dit gebeurd.

Eigen catering
Wil je liever zelf zorgen voor eten en drinken? Dat kan ook! Wanneer je de Heerd huurt kun je gebruik maken van de grote, open keuken voorzien van vaatwasser en grote koelkast. Ook mag je al het aanwezige servies en bestek gebruiken. Wij zorgen er voor dat de Heerd schoon is wanneer jullie komen en wij verwachten dat jullie de Heerd ook weer schoon achterlaten.

Eigen catering is alleen toegestaan onder de voorwaarde dat er geen gebruik wordt gemaakt van producten die pinda’s en/of noten bevatten. Maar gelukkig is er nog genoeg wat wel kan! Als je even inspiratieloos bent denkt onze horecamanager Madeleine graag met je mee!

Kookworkshops
Wist je dat je bij ons ook een kookworkshop kan volgen? Leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden of familie. Met zijn allen de tuin in om groente te oogsten om vervolgens mee te koken. Uiteraard afsluiten met een heerlijk zelf klaar gemaakte gerecht en een drankje.

Buiten koken
Bij ons is het ook mogelijk om een workshop buiten koken te volgen! Samen met de kok ga je aan de slag op “open vuur”. Dit is een vuurschaal met een gietijzeren rek erboven waar op je de heerlijkste gerechten kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoofvlees met friet? Of een heerlijk broodje pulled chicken? Mogelijkheden zat!

Barbecue
Op de boerderij is een Green Egg aanwezig waarop de heerlijkste stukjes vlees en vis klaar gemaakt kunnen worden. Natuurlijk zijn vegetarische burgers ook een optie.
Daarnaast is er veel keus aan verse groenten van het land om te bereiden op de barbecue. Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan of dit samen te doen met onze grillmaster.

Wij vertellen je er graag meer over.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of een keer de locatie komen bekijken, neem dan gerust contact op met Madeleine via horeca@boerderijparadijs.nl

Fotogalerij

sfeerimpressie

Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
catering