Verzorging van eten en drinken

Natuurlijk volledig biologisch!

Lunch, borrel, diner, lopend buffet of one plate
Bij onze locatie “de Heerd” ontzorgen wij graag en is er de mogelijkheid dat wij zorgen voor het eten en drinken. Onze koks zijn zeer creatief en maken de meest heerlijke biologische gerechten klaar. Zij gebruiken hiervoor zoveel mogelijk producten van eigen land. Zo hebben wij varkens, brandrode runderen, leghennen en vele groente en fruitsoorten van het land. Wil je en 3-gangen lopend buffet, een diner of een one plate? Er is van alles mogelijk, wij denken graag met je mee!

De koks krijgen hulp van de mensen die hier een beschermd werken plek hebben. De open keuken geeft een inkijkje in het plezier en de passie waarmee dit gebeurd. Ook achter de schermen helpen zij vaak mee, denk hierbij aan het bakken van Paradijskoek, het schoonmaken van de Heerd of het snijden van de groentes.

Eigen catering
Wil je liever zelf zorgen voor eten en drinken? Dat kan ook! Wanneer je de Heerd huurt kun je gebruik maken van de grote, open keuken voorzien van vaatwasser en grote koelkast. Ook mag je al het aanwezige servies en bestek gebruiken. Wij zorgen er voor dat de Heerd schoon is wanneer jullie komen en wij verwachten dat jullie de Heerd ook weer schoon achterlaten.

Eigen catering is alleen toegestaan onder de voorwaarde dat er geen gebruik wordt gemaakt van producten die pinda’s en/of noten bevatten. Maar gelukkig is er nog genoeg wat wel kan! Als je even inspiratieloos bent denkt onze horecamanager Madeleine graag met je mee!

Kookworkshops
Wist je dat je bij ons ook een kookworkshop kan volgen? Leuk als bedrijfsuitje of met een groep vrienden of familie. Met zijn allen de tuin in om groente te oogsten om vervolgens mee te koken. Uiteraard afsluiten met een heerlijk zelf klaar gemaakte gerecht en een drankje.

Buiten koken
Bij ons is het ook mogelijk om een workshop buiten koken te volgen! Samen met de kok ga je aan de slag op “open vuur”. Dit is een vuurschaal met een gietijzeren rek erboven waar op je de heerlijkste gerechten kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoofvlees met friet? Of een heerlijk broodje pulled chicken? Mogelijkheden zat!

Wij vertellen je er graag meer over.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of een keer de locatie komen bekijken, neem dan gerust contact op met Madeleine via horeca@boerderijparadijs.nl

Fotogalerij

sfeerimpressie

Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
catering