Verzorging van eten en drinken

Natuurlijk volledig biologisch!

Lunch, borrel, diner, lopend buffet of one plate
Bij onze locatie “de Heerd” ontzorgen wij graag en zorgen wij voor het eten en drinken. Onze koks zijn zeer creatief en maken de meest heerlijke (biologische) gerechten klaar. Zij gebruiken hiervoor zoveel mogelijk producten van eigen land, aangevuld met producten van het seizoen. Zo hebben wij varkens, brandrode runderen, leghennen en vele groente en fruitsoorten van het land. Wil je een 3-gangen lopend buffet, een diner, live cooking of een one plate? Er is van alles mogelijk, wij denken graag met je mee!

Buiten koken
Bij ons is het ook mogelijk om een workshop buiten koken te volgen! Samen met de kok ga je aan de slag op “open vuur”. Dit is een vuurschaal met een gietijzeren rek erboven waar op je de heerlijkste gerechten kan maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoofvlees met friet? Of een heerlijk broodje pulled chicken? Mogelijkheden zat!

Wij vertellen je er graag meer over.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Of een keer de locatie komen bekijken, neem dan gerust contact op met Madeleine via horeca@boerderijparadijs.nl

Fotogalerij

sfeerimpressie

Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
Biologisch gerecht
catering