Paradijs op je bord

biologische maaltijdservice

November 2020 kondigde de overheid de 2e gedeeltelijke lockdown aan met als gevolg dat de horeca opnieuw op slot ging. Dat kwam ook op Boerderij ’t Paradijs als een klap binnen, aangezien ons ruimteverhuur en catering een enorme stijgende lijn aan het inzetten was. Vanuit het perspectief van de boerderij is er gekeken hoe we alsnog onze ruimtes en horeca-faciliteiten kunnen benutten. We kwamen in contact met lokale ondernemer Daniel Luiten (Daniels Bar) en Chef-kok Etienne van de Beek (voormalig Michelin-ster chef en huidig chef-kok bij Pincho cafe Kuhlman).

3 creatieve koppen bij elkaar kwamen we er op uit dat er veel te doen is met het aanbod van de boerderij. het biologische vlees, de verse groenten en de eieren zijn erg populair en het leek ons een fantastisch een verse, gezonde, biologische en bovenal lekkere maaltijd wekelijks aan te bieden aan de hand van het boerderij aanbod. het eerste traject van 8 weken is voorbij waarin we veel bijzondere, lekkere maaltijden langs hebben zien komen en leuke mensen hebben mogen ontmoeten.

We willen met Paradijs op je bord laten zien, proeven en ruiken wat biologisch eten kan betekenen voor je gezondheid, het milieu en de maatschappij. Maaltijden zijn slechts 10 euro en we gebruiken de opbrengsten hiervan om direct in de sociale activiteiten van de boerderij te steken.  nieuwsgierig? we verwijzen je graag door naar onze site om te bestellen!

www.paradijsopjebord.nl