eten

Kom ook naar onze open dag op 1 juni?

Leer-Proef-Ervaar-Ontmoet

Op 1 juni is het weer tijd voor onze open dag!
Deze is van 10.00 – 16.00 uur.
Nieuw dit jaar is dat wij meedoen aan de Landelijke Open Dag van de Zorgboerderij, die elk jaar georganiseerd wordt door de Federatie Landbouw en Zorg

Er is op 1 juni van alles te beleven op ons erf, voor jong & oud. Kom hoefijzers schilderen, laat je schminken, melk je eigen ranja, kom lekker spelen en springen op het kinderplein of kom helpen met het verzorgen van de dieren.
Ook aan de inwendige mens is gedacht, er zijn poffertjes, broodjes gerookte zalm, broodje Paradijs burger, pizza, ijs en er is koffie/thee en fris verkrijgbaar in onze verhuur locatie de Heerd.

Daarnaast is er een rad van fortuin met hele mooie prijzen en is dit het ideale moment om de medewerkers van de boerderij te leren kennen.
Lootjes voor het rad van fortuin zijn te koop op het erf. Wij willen de volgende sponsoren hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een prijs:

  • Visit Regio Barneveld – HOOFDPRIJS: Musical tickets voor de nieuwe musical 40-50 in de Midden Nederland Hallen
  • Alberto’s Barneveld – dinerbon
  • Choco en Zo – cadeaubon (2x)
  • Nairac Museum – Entree tickets (2x)

De lijst met prijzen wordt regelmatig aangevuld dus hou onze website goed in de gaten!

De opbrengst van deze dag zal gebruikt gaan worden voor een nieuw speeltoestel voor de kinderen die begeleiding krijgen op de boerderij.

Wil je meer weten over het reilen en zeilen op de boerderij, over onze mooie verhuurlocatie “de Heerd” of wil je heerlijke verse groentes, aardbeien of vlees meenemen (biologisch)?
Kom langs op 1 juni en spreek ons aan!