Kom jij bij ons ervaring opdoen?

Wij hebben weer plek voor nieuwe stagiaires op onze  zorgboerderij!

Tijdens je stage draai je mee op één of meerdere van onze groepen en leer je de deelnemers kennen en voer je verschillende taken uit. Er is voldoende ruimte voor jouw eigen leerproces.
Boerderij ’t Paradijs is door SBB erkend als leerbedrijf. Als organisatie dragen wij graag bij aan het opleiden van hulpverleners in de zorg.

Door het jaar heen hebben wij verschillende stageplaatsen beschikbaar op onze boerderij. Zowel bij agrarisch als de zorg. Voor een snuffelstage, een maatschappelijke stage of een stage vanuit een MBO of HBO opleiding kan je bij ons terecht.

Boerderij ‘t Paradijs heeft ervaring met studenten van de volgende opleidingen: social work, pedagogiek, helpende zorg en welzijn, begeleider specifieke doelgroepen, maatschappelijke zorg, begeleider zorgboerderij, dierverzorging en diermanagement. Volg je een andere opleiding? Geen probleem, overleg is mogelijk.

Bij bepaalde stages ontvang je een stagevergoeding.

Wat bieden wij:
– Een plek waar je volledig de ruimte krijgt om te groeien als professional
– Een plek waar je jezelf uit leert dagen
– Een plek waarin jij al je skills als beginnend professional kunt inzetten
– Passende stagevergoeding

Wat zoeken wij:
– Je bent leergierig, enthousiast en niet bang om een groep te leiden
– Je houdt van het werken op een boerderij in combinatie met het begeleiden van onze deelnemers

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden? Of wil je meer informatie, neem dan contact op met een van onze collega’s  op zorg@boerderijparadijs.nl. Stuur hierbij je motivatiebrief en je CV mee via de mail.